Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

St. Anton am Arlberg – Trekking fra hytte til hytte

1. august 2020-14:00 - 8. august 2020-17:00

7999kr

En fantastisk uge venter i bjergene omkring den legendariske skiportsby St. Anton am Arlberg. Turen byder på det bedste i området og går til nogle meget smukke og uspolerede bjerg- og naturområder, hvor vi bliver mødt af ægte tyrolsk atmosfære og bjergkultur. Det er en meget bjergtagende tur, hvor vi kommer dalen rundt – og slutter med en bestigning af områdets højeste punkt det majæstetiske “Hohe Riffler”. En tur som alle kan klare, men som kan vælges fra, hvis man er presset på kræfter. Turen blev gennemført første gang i 2019 med trailtours.dk som en trail- og trekkingtur, men i år tilbyder vi den også som en “ren” trekking tur, som dog løber parallelt med “trail- og trekking” turen i samme uge.

Max deltagerantal er 12 personer.

Program:
1. august
Afgang fra din nærmeste station i DK. I Hamborg møder du dine rejsefæller og I kører videre mod Alperne i liggevogn
2. august
Vi ankommer til St. Anton am Arlberg, hvor vi har mulighed for at pakke om og efterlade noget udstyr på Piltriquitron, hvor vi overnatter den sidste aften. Herefter tager vi toget gennem bjerget og til Langen, hvorfra vi går ca 800 højdemeter op til Kaltenberghutte, hvor vi skal overnatte. Der er gode muligheder for alene eller med nogle af de andre i gruppen, at udforske området nærmere, hvis man har energien til det. Ellers kan man slappe af og nyde udsigten over dalen i en af hyttens liggestole.
3. august
Vi følger den smukke sti Berggeistweg til den hyggelige og charmerende by St. Cristoph. Vi har en fantastisk udsigt undervejs – og stien er relativ god. Vi sparer lidt på kræfterne og tager en bus et lille stykke før vi “skal gå de ca 1100 meter op til Leutkircherhütte, som ligger smukt på en bjergryg. I denne hyggelige bjerghytte har vi 2 overnatninger, så vi har tid til at udforske området uden alt for meget vægt på ryggen.
4. august
Turlederen vil afhængig af vejret tilbyde enten en tur i den “hemmelige dal” eller en lidt længere tur ned i nabodalen til Boden Alm. En dal som bærer tydelige præg af, store laviner og hvor man får en fornemmelse af naturens enorme kræfter!
5. august
Dagen idag er en lang dag, hvor vi først går ned til bondebyen Pettneu, hvor vi efter en let frokost begynder opstigningen mod Hohe Riffler. Vi går op langs floden Malfon. En meget smuk og uspoleret dal. Først på grusvej og siden på en stejl og noget stenet sti op mod Edmund Graff Hütten. Her overnatter vi og nyder stilheden og at vi igen er i en meget smukt beliggende bjerghytte.
6. august
Vi starter tidligt fra morgenstunden og bestiger Hohe Riffler – en udfordrende top, men turen kan klares af de fleste og kræver ikke klatring eller nogle særlige evner. Den kan være lidt eksponeret enkelte steder, men det er ikke slemt. Har man ikke energi til topturen, kan man vente i Edmund Graff Hytten, da vi kommer retur hertil.
Efter ca 3 timer er vi retur ved hytten og er vejret godt, går vi mod nabodalen Paznauntal. Det er en meget smuk vandretur, hvor vi kommer forbi nogle smukke bjergsøer. Efter en lang dag tager vi bussen fra Kappl og retur med St. Anton am Arlberg og vores rene tøj på Piltriquitron. Vi får en god middag og kan slappe af i mere luksuriøse forhold end vi har haft i bjerghytterne.
7. august
Den sidste dag tilbyder vi en tur i liften til bjerget Valuga, hvorfra der er en fantastisk udsigt over det område, vi har brugt den sidste uge i. Man bestemmer selv om man vil vandre noget af vejen ned med turlederen eller om man tager liften hele vejen retur.
Vi mødes alle sammen til opblødning i byens dejlige udendørs badeanlæg og bliver masseret godt af “boblebadets dysser”.
Kl 17 tager vi toget hjemad med et “pizza-stop” i Innsbruck inden vi hopper på NightJet hjemad.
8. august
Vi vågner op til friskbrygget kaffe og Semmeln i toget. I Hamburg siger jyder og sjællændere på gensyn og der trilles videre med hjemkomst først på eftermiddagen alt efter, hvilken station du skal til.

Tilmelding direkte til trailtoursdk@gmail.com

Prisen er incl.
Togrejse tur/retur fra din nærmeste station i DK. (Afrejse tidlig eftermiddag og hjemkomst eftermiddag).
Lokal transport i forbindelse med vandreture. (Bus og tog).
Liggevogn på både ud- og hjemrejse.
Overnatning i bjerghytter på sovesal
Overnatning i dobbeltværelser hos Piltriquitron og i nabohuset på sidste dagen.
Morgenmad alle dage (på togrejsen praler vi ikke af den og i bjerghytterne varierer standarden. (Vi medbringer dog ekstra müsli)
Dansk erfaren turleder, som kender området godt og kan og vil dele ud af vandreerfaring og tips.
6 vandredage.
En dags adgang til liften.
En tur i svømmebadet.

 

Detaljer

Start:
1. august 2020-14:00
Slut:
8. august 2020-17:00
Pris:
7999kr
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

St Anton am Arlberg
Austria