Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Top Trail Tour i St. Anton am Arlberg

17. september 2020-14:30 - 21. september 2020-14:00

kr5199

En forlænget weekend, hvor vi “bestiger” tre af St. Antons lettere tilgængelige toppe. Vi går trailstyle – dvs fasthiking opad – og i løb nedad, der hvor det er muligt. Vi har fokus på de fede flow spor – men også på at lave nogle hårde dage, hvor vi bl.a. får besteget det majestætiske bjerg Hohe Riffler, som med sine 3168 er den højeste top i Verwall-bjergene og kan ses overalt i Arlberg. Der vil naturligvis være mulighed for at korte dagene af, hvis man får ømme ben.
Vi har fast base hos Jacob og Conny på Piltriquitron, hvor vi spiser godt morgen og aften – og har mulighed for at smøre en madpakke til at tage med på turen.

Turen er for trailløbere i god form. Man skal som minimum have deltaget og gennemført et 30 km bjergløb eller lignende for at være med på turen. Der løbes i alt ca 4500 højdemeter på de tre dage med mulighed for ekstra højdemeter for de rigtigt sultne. Er du i tvivl om turen er noget for dig – så tøv ikke med at skrive. Vi har god erfaring med at vurdere niveau i forhold til udfordring.

Turleder er en af Danmarks mest erfarne bjergløberere Simon Grimstrup, som kender området godt.

Max. 12 deltagere

Program:

17. september
Afgang fra DK om eftermiddagen med liggevogn i 4 pers. kupe fra Hamburg.
18. september
Ankomstdag, indkvartering og trailløb til Sattelkopf (1985moh) og Zwölfer Kopf (2558moh) ( Sidst nævnte kan spares, hvis man har trætte ben.
19. september
Bestigning af Hohe Riffler. Bestigningen går gennem den uspolerede Montafon-dal. Vi starter på et mix af grusvej og sti, indtil vi drejer fra og går stejlt op mod Edmund Graff-hytten (2375moh). Vi holder en pause ved hytten – inden det for alvor går løs. Den sidste del mod toppen er ret stejl og vi mærker tydeligt, at vi kommer op i højden. Forhåbentlig bliver vi belønnet med en superb udsigt! Nedstigningen er heller ikke så løbbar, men når vi nærmer os hytten bliver det nemmere. Har vi god tid fortsætter vi ikke ned i dalen, men krydser over Kappler Joch (2672moh) til Paznaun-tal, hvor et billedskønt og fantastisk spor venter os. Herfra tager vi med bus retur til Piltriquitron – og kan nyde en god aftensmad.
20. september
Hvis benene er til det tilbydes en løbetur til Leutkircher-hytte og toppen Hirschpleiskopf (2546moh). Turen ned byder på fantastisk nedløb. Vi får et bad og derefter går turen hjemover kl. 17.00. Vi får et par timers stop i Innsbruck, hvor vi spiser en god aftensmad inden nattoget og liggekupeen venter.
21. september
Hjemkomst op ad dagen alt efter, hvor du bor. Normalt først på eftermiddagen.

Tilmelding direkte til trailtoursdk@gmail.com 

Inkluderet i prisen
Alle måltider  – excl drikkervarer og hvad du ønsker at købe i hytter, på cafeer samt aftensmad på ud- og hjemrejse.
Togrejse DK – Arlberg og retur incl liggevogn fra Hamburg
Overnatning på Piltriquitron eller på nabogæstehuset
Dansk erfaren turleder
Trailtips on the run
Tre guidede løbeture
Lokal transport
Adgang til badeland med massage-bassin
Masser af trailhygge, fedt flow og god topkarma
Træthedsgaranti!

 

Detaljer

Start:
17. september 2020-14:30
Slut:
21. september 2020-14:00
Pris:
kr5199
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

St Anton am Arlberg
Austria