Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Norsk Trailtur i samarbejde med Nordisk Friluftskompagni

22. juni 2019-8:00 - 29. juni 2019-17:00

Du er i flow ned af fjeldsiden. Du springer over et par store sten og lander sikkert, mens du allerede er på vej videre i næste skridt. Du er fuldt koncentreret og samtidig arbejder din krop, hjerne, ben i totalt samspil med dine sanser, når du pr automatik finder det bedste spor ned af den tekniske og udfordrende sti. Det er den ultimative naturoplevelse – og du føler dig i harmoni og i et med naturen.

Det er den følelse du gerne skal opnå, når vi byder op til trailuge ved Espedalen med Trailtours.dk og Nordisk FriluftskompagniUgen er tilrettelagt, således, at man kan deltage uanset niveau.

Vi har sammenstrikket et program, hvor deltagerne udfordres såvel fysisk som teknisk i en tryg ramme med den gode oplevelse i fokus.

Kurset tager udgangspunkt i Espedalen friluftsstue og efter nogle dage her – drager vi i løbesko op på fjeldet og overnatter i en DNT hytte der.

Du vil helt sikkret udvikle dig som trailløber og vi vil forsøge, at opsætte så hyggelige rammer for ugen, at nye og gode trailvenskaber vil opstå.

På kurset vil du udover de basale trailteknikker, også blive præsenteret for navigation på fjeldet, planlægning af en flerdages løbetur og hvilke aspekter man skal tænke ind. Simon vil for de interesserede holde en workshop omkring deltagelse i etapeløb og ultraløb, hvor han bl.a. vil diskutere træning, udstyr og mentale tilgange til ultratrail.

DIT LIVS TRAILOPLEVELSE

ER BLOT FÅ KLIK VÆK

Detaljer

Start:
22. juni 2019-8:00
Slut:
29. juni 2019-17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Nordisk Friluftskompagni
Hjemmeside:
www.nordiskfriluftskompagni.dk