Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udsolgt! Tog, Trail og Teknik – Østrig i Kristi Himmelfartsferien

29. maj 2019-12:30 - 2. juni 2019-15:00

5150kr

Vi tager med nattoget til Tyrol, hvor vi har 3 dejlige dage på gasthouse med masser af omkringliggende spor. Sneen er ved at slippe sit tag i bjergene og det er en helt særlig og smuk årstid! Vi skal bo i St. Anton am Arlberg og indlogeres i dobbelt og evt. trippelrum. Vi laver turen således, at der er ½ times tekniktræning fra morgenstunden hver dag, hvor alle kan deltage

Da det er forår i bjergene kan der ligge sne oppe i det alpine, men er man i god form vil det være muligt at komme op at løbe ovenfor trægrænsen. Der er dog 500 højdemeter op til trægrænsen, så det er lidt en stigning, man skal op over. Lifterne er ikke åbne på dette tidspunkt, så man skal have gang i rugbrødsmotoren, hvis man vil opover trægrænsen. Ruterne planlægges udfra deltagere og ikke mindst vejr og sneforhold. En plan kunne dog se sådan ud.

Torsdag:
7 km og 500-600 højdemeter eller 18 km og 1000-1200 hm
Efter en god togtur med benene oppe og øjnene lukkede bliver vi indkvarteret og spiser en tidlig frokost og gør klar til første løbetur. Solen skinner fra en skyfri himmel – og vi er klar til en tur i skoven.
Vi vælger en knap så kuperet rute idag og løber op mod Gampen bjergstation, , som vi når efter godt 3 km og 500 højdemeter op. Herfra kan man fortsætte yderligere ca. 500 højdemeter op til Bergstation Kapell i 2350 m.o.h. og sammenlagt 7 km – så der er nok brug for en god snackpause på toppen.
Alt efter fysik og form løber vi lidt i højden inden vi begiver os ned i dalen igen og drejer af ved Gampen og følger skovsporet ned i til St Anton, hvor en kølig forfriskning venter.

Fredag:
12 km 500 hm / 16 km+ 800 hm +
Vi får en god morgenmad på gasthauset og pakker dags-løberygsækken til en dag ude.
Vi satser på en tur op på den sydlige del af bjergene, hvis der ikke er for meget sne her. Vi løber turen Berggeistweg, som er en rundtour med start i St. Christoph lidt længere inde i dalen. Vi løber eller tager bussen derhen.
Turen er en super flot alpin tur med fantastiske udsigter over Verwall-området. Selve rundturen er på 16 km og med 700 højdemeter – og vi kommer op i godt 2522 meter på toppen Maroikopfe. Turen er dog meget afhængig af gode forhold. Nede i St. Christoph tages bussen retur – eller der kan løbes retur, hvor vi selv vurderer antal hm og sværhedsgraden.
Turen er vurderet til at tage 6 timer, hvis man kun vandrer.

Et alternativ for de som vil løbe kortere denne dag er er turen til Tritchsalpe, som er på 12 km tur retur og med 500 højdemeter – ligeledes en smuk tur på den sydlige side af dalen. Dog primært på grusveje – så måske deltagerne ønsker et andet alternativ, så aftales det.

Om aftenen tilbydes en pandelampetur, hvor fokus er på single trails og lækkert flow.

Lørdag:
Fra 10 km og 500 højdemeter til 25 km 1500 hm
Hvis benene er friske satses på, at der skal jages højdemeter og fede nedløb idag.

Da jeg på nuværende tidspunkt ikke har præcist afgangstidspunkt lægges der ikke fast på, hvor vi løber denne dag. Men ud skal vi og nyde sidste dag i alperne!
Nogle af ruterne løbes uden turleder og andre med. Der gives grundig instruktion og vi sørger for ingen løber alene. Ved mere end 10 deltagere er der to turledere
Det er vigtigt, at alle har en løberygsæk med varm trøje, regntøj, hue og handsker, snacks og basalt 1. hjælpskit og en mobiltelefon.
Fokus er på masser af hygge, gode spor og så en grundig indføring i trailteknik og udvikling af dit trailløb.

Prisen bliver 4150 kr og er incl plads i 6 personers liggevogn og morgenmad på hele turen.

Ved tilmelding før 1. dec gives 15 procent rabat i forhold til togbestilling.
Unge under 27 år får 450 kr rabat pga. tog

DIT LIVS TRAILOPLEVELSE

ER BLOT FÅ KLIK VÆK

Detaljer

Start:
29. maj 2019-12:30
Slut:
2. juni 2019-15:00
Pris:
5150kr
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

st anton am arlberg
Austria