Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Trailintro for begyndere incl deltagelse i det legendariske 7 km SKVÆT SKOV LØB

5. april 2019-8:00 - 7. april 2019-14:00

kr1995

Løbe-weekend på Hotel Skanderborghus – trail for begyndere med mulighed for afsluttende deltagelse i Skvæt Skov Løbet

Fredag
Ankomst fra kl 14 fredag eftermiddag og indkvartering.
Kl 18.00 serveres en lettere aftensmad og vi får lejlighed til at hilse på hinanden.
19.00 Mødes vi til en gennemgang af weekenden. Desuden vil der være en kort introduktion til trailløb og de første tørre fifs.
20.00 Vi løber den første tur i området på 5 km – undervejs laver vi forskellige små øvelser, som vil speede vores udvikling som trailløbere.
21.30 Der serveres lidt sandwich og drikkevarer og herefter er der fri leg.

Lørdag
7.00 Morgenbadning i Skanderborg Sø for de morgenfriske
8.00 Morgenmad
9.30 Oplæg – ”trailløb – en naturlig måde at bevæge sig på”, Simon Grimstrup – oplægget slutter med lidt praktiske styrkeøvelser, så kom omklædt.
10.30 Introduktion til trailløb ved Simon Grimstrup. Vi tager i skoven og med gode øvelser, individuel vejledning og learning by doing bliver vi forhåbentlig mere sikre trailløbere. Der vil være mulighed for at prøve et par trailsko – så vidt muligt vi har de rigtige str.
12.30 Frokost
14.00 Valgfri løbetur. En guidet tur i lokalområdet. Vi deler os i to grupper alt efter tempo, temperament og ”tilstand”. Der vil være to løbeguider på.
18.00 Aftensmad
20.00 – GOBI – Kunsten at sige ja
Gobi 416 km nonstop ultraløb igennem et af verdens mest ubeboelige egne. Simon Grimstrup fortæller levende om sine oplevelser med et af verdens absolut hårdeste løb – og hvordan man ender med at deltage i sit ”mareridt af et løb” og vender det til en positiv oplevelse
Efter foredraget viser vi dokumentar-filmen GOBI – som netop handler om Simon og hans ørkenvandring!

Søndag
7.00 Morgenbadnind i Skanderborg Sø
8.00 – 9.00 Morgenmad
Her er der to muligheder.
9.30 introduktion til styrke- og mobilitetstræning for løbere – og efterfølgende kort løbetur i området.
11.00 check ud.
13.00 Deltagelse i et af Danmarks hyggeligste Trailløb – Skvæt Skov løbet. Vælger man denne løsning har man værelset indtil kl 12.00, hvorefter vi tjekker ud og kører over på den anden side af Skanderborg Sø, hvor løbet foregår. Løbet er 7,5 km langt og er et meget populært løb i området – bl.a. pga den spændende naturskønne rute med djævle, Alf d´Huez bakken og ikke mindst det gode kagebord, som venter i mål

Målgruppe. Motionister, som gerne vil have en stille og rolig introduktion til trailløb. Niveauet er ikke sværere end at kan du løbe 5 km uden pause kan du være med og få et godt udbytte.
Er du garvet marathonløber eller ½ marathonløber på landevej vil du også få et fint udbytte – og der vil blive tilbudt ekstra km for dig, der gerne vil have lidt ekstra, men du skal nok også komme med lidt tålmodighed.

Det primære fokus er at få gode råd og fif i forhold til at blive en bedre trailløber.

Vi kombinerer weekenden med deltagelse i Skvæt Skov Løbet søndag, som er et trailløb på 7,5 km – og måske Danmarks hyggeligste trailløb.
Instruktør: Simon Grimstrup. Vi har allieret os med en af Danmarks bedste instruktører i trailløb, som bl.a. har udviklet DGI´s instruktøruddannelse i netop trailløb og er kendt for sin evne til at rumme forskellige typer løbere og give udfordringer til alle.
Simon vil instruere, give øvelser og fif – og vil samtidig holde et oplæg omkring sine oplevelser med trailløb, motivation, planlægning og træning.
Simon er selv en garvet trailløber og har i mange år været i spidsen for det danske trail- og bjergløbslandshold – ligesom han har deltaget i og vunder mange forskellige bjerg- ultra og etapeløb.

Pris: 1995 incl evt afhentning på Skanderborg Station
Tillæg for enkeltværelse 150 kr.

DIT LIVS TRAILOPLEVELSE

ER BLOT FÅ KLIK VÆK

DIT LIVS TRAILOPLEVELSE

ER BLOT FÅ KLIK VÆK

Detaljer

Start:
5. april 2019-8:00
Slut:
7. april 2019-14:00
Pris:
kr1995
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Hotel Skanderborghus
Dyrehaven 3
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.hotelskanderborghus.dk