Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Beginners Basecamp – Perfekt intro til trailløb

20. juli 2019-13:30 - 27. juli 2019-15:00

7999kr

Turen for dig som gerne vil klædes på til trailløb i bjergene. Vi arbejder med grundlæggende teknik, træning og udstyr – ligesom guiderne er erfarne trailløbere og er vant til at bevæge sig i alpint terræn.
For at få bedst udbytte af turen skal du kunne løbe 10 km i terræn uden problemer. Tempo underordnet.

Turen foregår med tog fra DK til St. Anton i liggevogn frem og tilbage.

Vi starter med 2 dage i dalen, før vi bevæger os op i det alpine terræn, hvor vi bor 3 nætter på bjerget i hhv. Konstanzerhütte og Därmstädterhütte og igen slutter af med en overnatning i dalen på vores gasthaus – før turen igen går hjemad mod DK.

Programmet ser således ud
Lørdag: Afgang fra DK og med nattoget til Innsbruck og derfra en kort tur til St. Anton

Søndag: Ankomst formiddag og indkvartering på gasthaus. Efter frokost bruger vi 1½ time i terrænet på teknik-træning.

Mandag: Efter en god morgenmad begiver vi os ud i terrænet og arbejder med vores teknik indtil frokost, samtidig med vi udforsker det smukke terræn! Det er ikke så intensivt løb, så vi kan sagtens holde til en formiddag – og der er god mulighed for pause.
Over middag er der mulighed for at tage i svømmebadet, slappe af eller løbe en tur, hvis man ikke har fået nok. Det er dog vigtigt at økonomisere med kræfterne til de næste dage.

Tirsdag: Vi spiser en god morgenmad og pakker herefter rygsækken for at begive os op i det alpine terræn. Man kan vælge at tage liften op eller vandre. Det afgør vi på dagen, hvad vi gør.
Vi ankommer til Konstanzerhütte, hvor vi bliver indkvarteret og lige får lidt mad inden vi løber en tur i det smukke alpine terræn, som godt kan virke lidt barskt. Vi tager det dog stille og roligt og giver os god tid til at nyde udsigterne undervejs.
Vi nyder aftenens maden på refugiet og går til ro i den lidt tyndere luft.

Onsdag: Efter morgenkaffen drager vi ud på tur mod Heilbrunner Hütte og den smukke Scheidseen – en smuk bjergsø, hvor vi kan overveje, at nappe en dukkert.
Vi spiser frokost undervejs og kommer retur til Konstanzerhütte om eftermiddagen

Torsdag: I dag tager vi rygsækken på og vandrer til Darmstädter Hütte, hvor vi skal overnatte en enkelt nat. Vandreturen med rygsæk tager ca 4 timer.
Darmstädter Hütte ligger også smukt – så om eftermiddagen er der mulighed for at slappe af ved hytten – eller tage med på en trailløbetur.

Fredag: Efter morgenmaden er der mulighed for at tage med på en løbetur – eller man kan nyde bjergluften med en god bog og en kop kaffe.
Vi spiser frokost på bjerget inden vi tager rygsækken på og begiver os retur med St Anton og vores “luksus” gasthaus.

Lørdag: Det er tid til at tage nattoget mod DK. Inden da, har man dog gode muligheder for at løbe,shoppe eller måske tage toget ind til Innsbrück og gå på opdagelse i den gamle bydel.
Toget kører mod Dk sen eftermiddag.

Turleder og instruktør: Simon Grimstrup
Max. 10 deltagere.

DIT LIVS TRAILOPLEVELSE

ER BLOT FÅ KLIK VÆK

Detaljer

Start:
20. juli 2019-13:30
Slut:
27. juli 2019-15:00
Pris:
7999kr
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

St Anton am Arlberg
Austria

Arrangør

Trailtours.dk